Fethiye’de Gişe Memurları Ve Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı

Fethiye’de Gişe Memurları Ve Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı

Fethiye’de Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, telefonla dolandırıcılığa karşı banka gişe memurlarıyla banka şubelerinde bulunun vatandaşları uyardılar.
Geçtiğimiz hafta Fethiye’deki tüm banka şubeleriyle ATM’ler ve şehrin kalabalık yerlerine telefon dolandırıcılığına karşı afişler asan Fethiye Polisi bu kez banka gişe memurlarını uyardılar. Fethiye asayiş bürosu ekipleri Fethiye’deki banka şubelerini bir bir dolaşıp gişe memurlarına topluca başkasının hesabına para yatırmak isteyen vatandaşların kandırılmalarının önlenmesi için uyarılarda bulundu.
Asayiş Büro Amirliğinde görevli Komiser Yardımcısı Metin Gökdemir, yaptığı açıklamada; "Banka şubelerindeki gişe memurları ve vatandaşlara son zamanlarda Fethiye’de sabit telefonlar aranarak kendilerini polis, hakim, savcı şeklinde arayıp vatandaşlardan yüklü miktarda para istemekteler bununla ilgili gişedeki memur arkadaşlar sizlere çok iş düşüyor. Bu vatandaşlarımızın en bariz özellikleri telaşlı şekilde olmaları korku içinde olmaları, sürekli telefonla konuşmaları bu şekilde görünen vatandaşlar göründüğü takdirde güvenlik arkadaşlara bilgi verilmeli. Biz onları bilgilendirdik. Kesinlikle paralarını havale yaptırmadan güvenlikçi arkadaşlara bilgi verilmelidir" dedi.
Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerinin uygulamayı haftanın üç günü sürdüreceği belirtildi.