FEVZİ KILIÇ’TAN İLK ZİYARET ERENLER’E

FEVZİ KILIÇ’TAN İLK ZİYARET ERENLER’E

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun belirlediği AK Parti yeni Sakarya İl Başkanı adayı Fevzi Kılıç, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Adaylık süreci ile ilgili düşüncelerini anlatan Fevzi Kılıç konuşmasında; “AK Partide 7 Şubat’ta yapılacak olan kongre münasebetiyle Sakaryada ki koordinatör milletvekilinin yapmış olduğu istişareler neticesinde bizi Ankara’ya davet ettiler. İletişim noktasında halkla ve tabanla sıkıntı olması münasebetiyle bizi sayın Başbakanımızın önüne beş aday olarak çıkarttılar. Mülakat neticesinde Şahsıma Sayın Başbakanımız bu görevi tebliğ etti. Bizde kendisine ‘Sayın Başbakanım sizi ben Sakarya’da mahcup etmem’ diye bildirdik. Bu noktada özellikle Erenler Belediye Başkanım Sayın Cavit Öztürk’e çok teşekkür ediyorum. Bana her aşamada telefonları ile yapmış olduğu manevi ve moral desteği için çok teşekkür ediyorum. Sakaryamız adına hayırlı olsun. Çok güzel hizmet edeceğimize inanıyorum. 7 Şubatta Serdivan Kapalı spor salonuna görkemli bir şekilde gerçekleştireceğimiz kongremize tüm halkımıza davet ediyorum” dedi.
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Fevzi Kılıç kardeşimi gönülden kutluyorum. Uzun süre birlikte siyaset yaptık. AK Partinin 2001 yılı kurucularındanız. Ben seçili kurula başta genel başkan yardımcısı ve ekibine ve tabiki Sayın Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. Gönülden kutluyorum. Çok isabetli bir seçim yaptılar. Hakikaten Fevzi Kılıç tecrübesi ile beyefendiliği ile teşkilatçılığı ile Sakarya’da tabanla teşkilat arasındaki kopukluğu giderebilecek ender insanlardan bir tanesidir. İl Başkanı aday adayı olan Sezai Akyol kardeşimizin de bu süreçte göstermiş olduğu ilkeli duruşundan dolayı da ayrıca tebrik ediyorum” diye konuştu. AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz konuşmasında “Şehrimize ve Ülkemize hayırlı olsun. Fevzi Başkanımızı 2001 den beri tanıyourz. Şimdiye kadar almış olduğu görevlerde göstermiş olduğu başarılarla bu günü haketti diye düşünüyorum. Biz her zaman göreve hazırız” şeklinde konuştu.
İl Kurucularından Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ise konuşmasında; “Sevgili başkanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Eskiden beri tanıdığımız abimiz, büyüğümüzdür. Kendilerinin bu konuda toparlayıcı bir rol üstleneceğini düşünüyorum. Sakaryamız, Erenlerimiz, Ülkemiz için hayırlı olsun. Daha 24 saat geçmeden ilk ziyaretlerinide Erenler Belediyesine gelmesinden dolayı bizi onurlandırdı, çok teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.