FEYYAZ UÇAR’IN TEPKİSİ SERT OLDU

FEYYAZ UÇAR’IN TEPKİSİ SERT OLDU

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 2-2 biten Tokatspor maçının ardından konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar’ın tepkisi sert oldu.
Basın toplantısı esnasında elini masaya vuran ve sinirli olduğu gözlenen Yeni Malatyaspor’un teknik adamı Uçar, "Herhalde bizi test ediyorlar diye düşünüyorum. Konya’da 10 kişi ile yenemediler. Kendi sahamızda 9 kişi yine yenemediler. Herhalde 8 kişi yenmeyi başaracaklar. Takımımı tebrik ediyorum. 9 kişiyken bile futbol adına rakibimizden daha iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Yine pozisyonlarımız ve kaçırdığımız goller var. Geriye yaslanmadık, yine atak yapmaya çalıştık. Şimdi bizim sakin ve sabırlı olmamız lazım. Kulübümüze ceza gelebilir, sıkıntı olabilir. Şimdi sakin olacağız ama yolumuz zor" ifadelerini kullandı.
Mücadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini de belirten Uçar, "Bana göre ilk kırmızı kart doğru değildi. Çünkü oyuncum rakibini zaten görmedi. Kasti bir hareketle alakası yok. Arkasındaki topa ayağını yükseltti. Zaten oyuncum 1.70 boyunda bir adam, o ayağını yükseltse ne olacak? Her neyse, iyi mücadele oldu. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Kimse bu ligde rahatlamasın. Kimse sandalyesinin üzerinde rahat oturmasın. Sonuna kadar mücadelemiz devam edecek" şeklinde konuştu.
BİRİNCİ: "İRFAN’IN KARTI YANLIŞTI”
Tokatspor’un Teknik Direktörü Mehmet Birinci ise Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Ligi hak ettiğini söyledi. Maç sonrası konuşan Birinci, "Yıllarca değişik takımlarla Malatya’ya geldim. Her zaman misafirperver bir şekilde karşılandık. Bu taraftara bu lig yakışmıyor. Bu takımın bir üst ligde olması lazım. Bu liglerde üst ligden 2 veya 3 adam alacaksın. Eğer PTT 1. Lig’den bu lige 8-9 oyuncu alırsanız olmaz. Herkes padişah olur ve asker bulamazsınız. Ali Sakal’ın kırmızı kart görmesi yanlış, ona yakışmadı. Bu takımı 10 kişi bırakmaya Ali Sakal’ın hakkı yok. İrfan Başaran’ın gördüğü kırmızı kartta da maçın hakemi ’düdüğü bekle’ demedi. Öyle deseydi, çocuk topa vurmazdı. Hakem vermiş olduğu penaltının etkisinde kalmış olabilir. 3-5 haftadır biz de bunları yaşıyoruz. Ama Tokat küçük bir yer. Bizim bağırmamız kimseyi etkilemiyor. Ama sizin bağırmanız çok etkili olur. Burası koskoca Malatya" ifadelerini kullandı.