FİMAKS bu yıl da BURTARIM’ın gözde katılımcısı oldu!

FİMAKS bu yıl da BURTARIM’ın gözde katılımcısı oldu!

Fimaks Makina A.Ş, Bursa 15’nci Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM 2017) ile Bursa 10’ncu Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı’nda açtığı bin metrekarelik stantta ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

Fuar kapsamında, üretimini yaptıkları tüm ekipmanları stantlarında sergilediklerini belirten FİMAKS Makina AŞ İcra Kurulu Başkanı Atalay Çetin, “Hemen hemen tüm ürünlerimiz burada görücüye çıkıyor. Yenilik olarak 2 yıl önce tanıttığımız loaderların arkasına tarım ekipmanlarını takacağımız bir bağlantı noktası geliştirdik. Küçük tarım ekipmanları, küçük yem karmalarını da bu makinede kullanabileceğiz. Yeni makine olarak da Yuvarlak Balya Makineleri bu sene üretimine başladık, onu da burada tanıtıyoruz. Silaj makinelerimizde 3 sıralı ve 2 sıralılarımız var. Onlarda da yenilik var. Yem karmalarımızda yeni makinelerimiz var, onları tanıtıyoruz” dedi.

Fuarda yeni bağlantılar yapacaklarını inandığını belirten Çetin, “Yurtdışından birçok müşterimizi ağırlayacağız. İran’dan, Arabistan’dan, Danimarka’dan, müşterilerimiz gelecek. Onlarla da ciddi bağlantılarımız var, zaten makine satıyoruz. Burada yeni bağlantılar yapacağımıza da inanıyorum. Bu fuardan beklentimiz yüksek. Çiftçilerimizin çoğu bu fuarı bekliyor. Türkiye’nin en büyük fuarlarından birisi bu fuar. Biz de iyi bir satış ve tanıtım yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.