FİNAL MAÇINDA BABA HAKEM, KIZI OYUNCU OLARAK SAHAYA ÇIKTI

FİNAL MAÇINDA BABA HAKEM, KIZI OYUNCU OLARAK SAHAYA ÇIKTI

Kayseri’yi 3’üncü lige terfi maçlarında temsil edecek olan takımın belirlendiği Bölgesel Lig Bayanlar Voleybol finalinde Baba Halil?Dicle hakemlik yaparken, kızı Dilek ise oyuncu olarak sahada yer aldı. Dilek Dicle’nin takımı Kayseri Voleybol Kulübü final maçını kazanırken, baba Halil Dicle ise tarafsız yönetimi ile dikkat çekti.
Voleybol Bölgesel Lig Bayanlar Kayseri finali renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle final maçını kazanarak Kayseri’yi üçüncü ligde temsil etme hakkı kazanan Kayseri Voleybol Kulübü’nün sporcusu Dilek Dicle’nin babası Halil Dicle’nin maçı yönetmesi tüm gözleri bu ikiliye çevirdi. Kayseri Voleybol Kulübü ve Develi Belediyespor arasında oynanan final maçını Kayseri Voleybol Kulübü’nün başarılı oyuncusu Dilek Dicle’nin babası Halil Dicle yönetti. Kızı sahada ter dökerken hakem baba Halil Dicle ise adil kararlar verebilmek için tüm dikkatini maça verdi.
Oldukça çekişmeli geçen maçı Kayseri Voleybol Kulübü setlerde 3-0 üstünlük sağlayarak kazanırken, Halil Dicle’nin iyi yönetimi iki takımıda memnun etti. Maç sonunda rakip Develi Belediyespor oyuncu ve yöneticileri rakipleri olan genç sporcu ile maçın hakemi olan babasını kutladı. Maçın ardından baba-kız birlikte salondan ayrıldı.