Fiorentina’nın Gomez pişmanlığı

Fiorentina’nın Gomez pişmanlığı

Ligde 9 hafta geride kalırken rakip ağlara 7 gol gönderen Mario Gomez, eski takımı Fiorentina’daki günlerine taş çıkarıyor. Mor menekşeler ise Alman golcüyü gönderdiği için bin pişman.

İTALYA’DA SUSTU, BEŞİKTAŞ’LA UÇUYOR
İtalya Seri A’da Fiorentina formasıyla 2 sezon boyunca rakip ağlara sadece 7 gol gönderen Mario Gomez, bu sayıya Beşiktaş formasıyla 9 maçta ulaştı. Ligde oynanan 9 maçın sadece 7’sinde ilk 11’de forma giyen Alman futbolcu, buna rağmen attığı gol sayısıyla da gol krallığının zirvedeki en güçlü adayı. Fiorentina’da geçirdiği 2 sezon boyunca Seri A’da 29 maça çıkan yıldız golcü, 7 gol kaydetmişti. Bu 29 maçın 21’nde ilk 11’de forma giyen Gomez, henüz Beşiktaş formasıyla ilk 11’de 7 maça çıkmasına rağmen İtalya’daki gol sayısını Beşiktaş’taki performansıyla eşitlemiş durumda. Her geçen hafta artarak devam eden gol sayısıyla rakiplerini kıskandıran tecrübeli golcü, İtalyan medyası tarafından da yakından takip ediliyor.

ELDEN ÇIKARMAK İSTİYORLARDI
Gomez’i Beşiktaş’a 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına kiralayan Fiorentina cephesi Alman futbolcuyu sezon başında tabiri caizse ’elden çıkarmak’ için uğraşıyordu. Beşiktaş’a transfer olduktan sonra oynadığı futbol ve attığı gollerle adeta eski takımına mesaj gönderen deneyimli golcünün performansı da her geçen gün yükseliyor.
Öte yandan Beşiktaş yönetiminin Mario Gomez’in bonservisini almak için acele etmeyeceği ifade edilirken, 2 yıllık kiralama bedelinin ardından Alman futbolcunun Fiorentina ile olan sözleşmesinin sona erecek olması da siyah-beyazlı yönetimin pazarlıklar sırasında koz olarak kullanılacağı da gelen haberler arasında.