FIRTINANIN ARDINDAN HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI YAPILDI

FIRTINANIN ARDINDAN HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan, lodos nedeniyle meydana gelen hasarları yerinde inceledi.
Hafta sonunda Kocaeli’ni etkisi altına alan lodos nedeniyle kentin bazı bölümlerinde hasar meydana geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan ve beraberinde ekip, lodostan etkilenen alanlarda hasar tespit çalışması gerçekleştirdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan yaptığı incelemeler sonrasında özellikle sahil kesiminde hasar meydana geldiğini belirtti. Lodos kaynaklı meydana gelen hasarlara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler anında müdahale etmeye başladı. En kısa süre içerisinde hasar alan yerlerine eski görünümüne kavuşacağını belirten Turan, “Lodos sebebiyle yaşadığımız afet sonrası özellikle Kocaeli sahillerinde bir takım hasarlar meydana geldi, Büyükşehir olarak meydana gelen hasarları düzenlemek için çalışmalara hemen başladık” dedi.