Fiyatı Ayını Gramajı Düştü

Fiyatı Ayını Gramajı Düştü

Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük, listede 100 gramı 75 kuruşa satılan simidin 80 grama düşürüldüğünü söyledi.
Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük, simitçi ve yufkacı esnafının talepleri doğrultunda yeni fiyat listesi oluşturduklarını ve bu yeni düzenlenen listede 100 gramı 75 kuruşa satılan simidin 80 grama düşürüldüğünü dile getirdi.
Konuyla ilgili olarak yeni fiyat listesini esnafların oda başkanlığına giderek alması gerektiğini ifade eden Küçük, şunları söyledi:
“Meslek odamıza bağlı simitçi ve yufka imalat ve satıcılığı yapan esnaf arkadaşlarımızın bizlere fiyat talepleri olmuştu. Biz kendilerinin bu taleplerini karşıladık, fakat bu esnaf arkadaşlarımızın özellikle tarife alma konusunda gerekli hassasiyeti göstermediklerini görmekteyiz. Biz meslek odası olarak yapılan müracaatları dikkate alıp üzerinde önemle duruyoruz. Fakat ne yazık ki fiyatları vermemize rağmen ve yasa gereği fiyat tarifesi bulundurmaları gerekmesine rağmen bu arkadaşlarımız tarifelerini almamışlardır. Hem yufkacı hem de simitçi esnafımızın esnaf odamıza gelerek fiyat tarifelerini almalarını istiyoruz.’’