Foça Ak Parti’den "güçlü Türkiye" Vurgusu!

Foça Ak Parti’den "güçlü Türkiye" Vurgusu!

AK Parti Foça İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile güçlü, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine doğru ilerleyişini sürdüreceğini söyledi.
Partisi’nin İlçe Binası’nda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Özgirgin, önümüzdeki kongre sürecine ilişkin açıklamalar yaptı. Özgirgin açıklamasında; "Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olarak atanrmasıyla Yeni Türkiye’nin kapıları ardına kadar açılmıştır. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Bu kutlu yürüyüşte Genel Başkanımız ve başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız. Milletinizin bizden beklentisi budur" dedi.
Özgirgin, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimi 5.Olağan kongresinden elde edeceği güç, birlik beraberlik anlayışı ve kongrelerden çıkacağı enerji ile milli iradeyi hâkim kılmaya devam edecektir. Yapılacak olan seçimlerin bütün milletimize hayırlı olmasını temenni eder, hep birlikte el ele yeni Türkiye’ye adım adım gideceğiz. Foça İlçesi’ndeki delege seçimleri tüm köy ve mahallerimizde 18 Ekim günü aynı gün ve saatte yapılacaktır. Böylece parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli köy ve mahallerimizde atılmış olacaktır."
Özgirgin, kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongresini gerçekleştireceklerini kaydetti.