Foça Kurtuluş Kutlamalarına Erken Başladı

Foça Kurtuluş Kutlamalarına Erken Başladı

Foça, 11 Eylül günü gerçekleşecek olan kurtuluş günü kutlamalarına, 7 Eylül Pazar gününden itibaren başladı.
Foça’nın kurtuluşunun 92. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Foça Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün sürecek olan; plaj voleybolu, sokak basketbolu, tavla ve masa tenisi turnuvaları’na 7’den 70’e çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikler Foça’nın kurtuluşu kutlamalarına ayrı bir sevinç ve coşku kattı.
Foça Demokrasi Meydanı’nda, 8 Eylül günü başlayan sokak basketbolu turnuvası öncesinde, Foça Belediyespor Spor Okulu öğrencileri tarafından açılan büyük Türk Bayrağı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posteri, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.
Plaj voleybolu maçları ise, 7 Eylül Pazar gününden itibaren oynanmaya başladı. Maçların başlamasından önce, maçların oynanacağı Foça Belediyesi Karakum Plajı’na gelen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sporculara başarılar diledi. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde yapılan tavla ve masa tenisi turnuvaları ise kutlamalara büyük keyif kattı.
Plaj voleybolu, sokak basketbolu, tavla ve masa tenisi turnuvalarının final müsabakaları bugün tamamlanacak. Madalya ve ödül töreni ise, 11 saat 09.00’da, Foça Demokrasi Meydanı gerçekleştirilecek olan, Foça’nın Kurtuluş Günü Törenleri’nde yapılacak.