Forum Gaziantep Ve Darüşşafaka ’oyunda Kal’ Etkinliği İle Genç Yeteneklere Fırsat Verdi

Forum Gaziantep Ve Darüşşafaka ’oyunda Kal’ Etkinliği İle Genç Yeteneklere Fırsat Verdi

Forum Alışveriş Merkezleri’nin, Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı işbirliğiyle gerçekleştirdiği ‘Oyunda Kal’ basketbol etkinliği tamamlandı.
Türkiye genelinde 9 Forum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğin Forum Gaziantep yıldızları İstanbul’da gerçekleştirilen Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı Kampı’na katıldı.
Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporun sunduğu büyülü dünyanın kapılarını daha çok gence açmak hedefiyle, Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu ‘Oyunda Kal’, yaz boyunca Türkiye genelinde 9 Forum Alışveriş Merkezi’nde gençlerle buluştu.
Nisan ayında başlayan organizasyonda, çeşitli basketbol oyunları ve müsabakalara katılan gençler hem eğlendi hem de yeteneklerini sergiledi.
Projenin sözcüsü ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takım Yöneticisi eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay, ‘Oyunda Kal’ basketbol etkinliğinde gençlerle birlikteydi. Büyük rekabete sahne olan etkinlikte İbrahim Kutluay, bilgi ve deneyimlerini gençlerle paylaştı. Etkinliğin sonunda ise Forum Gaziantep ayağının yıldız isimleri İbrahim Yaman, Şakircan Demirkesen ve Afra Nur Onur olarak belirlendi. Seçilen genç yetenekler İstanbul’da gerçekleştirilen Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı Kampı’na katıldı.
‘Oyunda Kal’ etkinliğinde Türkiye’nin farklı illerinden gelen 16 genç yetenek, 18-22 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Darüşşafaka Doğuş Basketbol Kampı’nda profesyonel antrenörlerle çalışma imkanı buldu. Gerçekleştirilen basketbol kampı, seçilen gençlere yeteneklerini göstermeleri için önemli bir fırsat sundu. Spordan arta kalan zamanda ise gençler İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerinin tadını çıkartırken dostluklarını ve takım ruhunu da pekiştirdi.