Forum Kayseri Ve Darüşşafaka ’oyunda Kal’ Basketbol Etknliği İle Genç Yeteneklere Fırsat Verdi

Forum Kayseri Ve Darüşşafaka ’oyunda Kal’ Basketbol Etknliği İle Genç Yeteneklere Fırsat Verdi

Forum Alışveriş Merkezleri’nin Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı işbirliğiyle gerçekleştirdiği ‘Oyunda Kal’ basketbol etkinliği tamamlandı.
Türkiye genelinde 9 Forum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğin Forum Kayseri yıldızları İstanbul’da gerçekleştirilen Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı Kampı’na katıldı.
Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporun sunduğu büyülü dünyanın kapılarını daha çok gence açmak hedefiyle, Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu “Oyunda Kal”, yaz boyunca Türkiye genelinde 9 Forum Alışveriş Merkezi’nde gençlerle buluştu.
Nisan ayında başlayan organizasyonda, çeşitli basketbol oyunları ve müsabakalara katılan gençler hem eğlendi hem de yeteneklerini sergiledi.
Forum Kayseri’nin yıldız isimleri belli oldu
Projenin sözcüsü ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takım Yöneticisi eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, ‘Oyunda Kal’ basketbol etkinliğinde gençlerle birlikteydi. Büyük rekabete sahne olan etkinlikte İbrahim Kutluay, bilgi ve deneyimlerini gençlerle paylaştı. Etkinliğin sonunda ise Forum Kayseri ayağının yıldız isimleri Efe Dede, Kaan Öztürk, Fatmanur İçaçan ve Merve Uğur olarak belirlendi. Seçilen genç yetenekler İstanbul’da gerçekleştirilen Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı Kampı’na katıldı.