Funda Arar ve Gökhan Tepe coşturdu

Funda Arar ve Gökhan Tepe coşturdu

Kızılağaç turizm bölgesinde ’Festival Tanında Bir Tatil Yaşa’ sloganıyla düzenlenen yaz konserlerinde aralarında Fatih Ürek, Volkan Konak, İrem Derici, İlhan Şeşen, Suzan Kadeş, Emir Ersoy gibi şarkıcılar hayranlarıyla buluşacak. Konser dizisinde Gökhan Tepe ve Funda Arar birer gece arayla hayranlarıyla buluştu.


Genç kızların özellikle hayranlık duyduğu Gökhan Tepe, şarkılarıyla olduğu kadar sempatik tavırlarıyla izleyenleri hayran bıraktı. Ellerindeki cep telefonlarıyla konserin her anını görüntüleyen tatilciler dans etmekten de geri kalmadı.

Gökhan Tepe konserinin ardından Starlight sahnesinde Funda Arar da hayranlarıyla buluştu. Derin göğüs dekolteli kostümüyle dikkati çeken Arar, şarkılarıyla herkesi hayran bıraktı. İki saat sahnede kalan sanatçıyı yakından görmek isteyen hayranları sahnenin önüne kadar geldi. Konser boyunca sık sık yoğun alkışlar nedeniyle şarkısı kesmek zorunda kalan Funda Arar, sevenlerine teşekkür etti. Konserleri yerli turistlerle birlikte yabancı tatilciler de yakından takip etti.