GAİMDER’DEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA ZİYARET

GAİMDER’DEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA ZİYARET

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı İbrahim Apa ve yönetim kurulu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti.
Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’ne “GAİMDER” yeni seçilen Başkan İbrahim Apa, yeni yönetimiyle birlikte Başkan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında ortak aklın önemine değinen Başkan Apa, “Yeni yönetimimle birlikte, kentimizin yararına olacak konularda Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile gerekli yerlerde istişareler yaparak daha güzel projeler ortaya koyacağız. Bu kent hepimizin, burada hepimiz yaşıyoruz. Bu sebeple her zaman daha iyi projeler ortaya koymaya çalışacağız. Ortak akılla hareket edildiğinde hem kurumlar arası fayda hem de milletin faydasına olacak projeler ortaya çıkıyor. Şehitkamil ilçesi Başkan Fadıloğlu döneminde büyüyen ve daha da modernleşen bir yapıya kavuştu. Ayrıca, Başkan Fadıloğlu bugün bizi burada ağırladığı için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Karşılıklı sohbet içerisinde geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesinin gelişmesi ve daha modern bir yapıya kavuşması için bütün kurumların işbirliğine ihtiyaç olduğunu kaydetti. Ortak akılla hareket edildiğinde daha başarılı ve modern bir kentin ortaya çıkacağının da altını çizen Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GAİMDER yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni seçilen başkan ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.