Galatasaray için 4. yıldız açıklaması

Galatasaray için 4. yıldız açıklaması
Ünal Aysal, Prandelli'nin çok tartışılan, "Önceliğimiz 4. yıldız" sözü için, "Ben de öyle buna benzer söylemlerde bulundum" dedi.

Aysal, "Oyumu kullandım. İçim rahat bir şekilde görevimi devrediyorum. Bir rahatlama oldu. Seçilecek arkadaşa başarı diliyorum. Çok önemli bir görev. Standart Sıkıntılar var. Direksiyona geçtikten sonra ciddi bir çalışma gerektiren iş. Bundan sonra Galatasaray'a taraftar olarak hizmet edeceğim. Taraftar olarak 2 projem var, onları gerçekleştireceğim" dedi.

"Türkiye'de futbol düşüyor"

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin çok tartışılan, "Hedefimiz 4.yıldız ve lig" açıklaması hakkında ise Ünal Aysal, "Bu sene ben de buna benzer söylemlerde bulundum. Türkiye'de futbol düşüşte. Prandelli de sanırım bu yüzden böyle bir şey söyledi. Bu sene akılcı ve gerçekçi olmak gerekiyor" ifadesini kullandı.

"Avrupaya sadece Galatasaray gider"

Ünal Aysal, Galatasaray'ın UEFA Finansal Fair Play kriteri gereğince Avrupa Kupalarına katılamama tehlikesi konusunda da şunları söyledi:
"Böyle bir tehlike olursa Türkiye'deki tüm kulüpler için geçerlidir. Ama biri gidecekse Avrupa'ya, o kulüp Galatasaray olacaktır" dedi.