Galatasaray ile ilgili bomba iddia

Galatasaray ile ilgili bomba iddia

Serhat Ulueren, ismini gizli tuttuğu bir Galatasaray yöneticisinin ağzından sarı kırmızılı yönetimde yaşananları anlattı: “Fenerbahçe finalinden çekilmek sinsi bir plandı... Fatih Terim Başkan’dan, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün gönderilmesini istedi... Sedat Doğan ve Necati Demirkol küfürleşti…”

360 TV’de dün akşam yayınlanan Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren, Galatasaray Yönetim Kurulu hakkında olay yaratacak iddialarda bulundu. İsmini açıklamadığı bir sarı kırmızılı yönetici ile yaptığı görüşmeyi aktaran Ulueren, söz konusu ismin şunları söylediğini kaydetti:

“TERİM; DÜRÜST VE ALBAYRAK’I SEVMİYOR”

Benim de içinde bulunduğum bu yönetim baştan aşağıya hatalı bir yönetim. 15-16 ay önce yapmış olduğumuz seçimli genel kurulda Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak, Refik Arkan ve Adnan Öztürk gibi yöneticilerin Başkan tarafından listeye alınmamaları çeşitli spekülasyonlara yol açmıştı. Herkes futbol takımını Dürüst ve Albayrak'ın şampiyon yaptığını söylüyordu, ama çok iyi biliyorum ki; Fatih Terim bu ikisinden kurtulmak için Ünal Aysal’la görüştü. Terim'in Dürüst ve Albayrak'ı da sevdiğine inanmıyorum.

“BÜTÜN SEBEP BAŞKAN’IN HAS ADAMLARI!”

Fatih Terim'i görevden almak da tamamen Başkan'ın kararıdır. Yönetimden kimse ‘Terim kalsın ya da gitsin’ diyebilir mi? Tabii Başkan’ın yanındaki has adamları hariç! Zaten başımıza ne geldiyse bu Başkan’a şirin gözükmek isteyen ama hiç bir iş yapmayan has adamların yüzünden geldi.

“DOĞAN VE DEMİRKOL KÜFÜRLEŞTİ”

Ben hiçbir zaman Ünal Aysal saunada iken kapısında bekleyen bir Sedat Doğan olmadım. Yine dünkü konuşmanda Sedat Doğan'la Necati Demirkol'un küfürleşip yumruklaştığını söyledin. Bu olay yönetim toplantılarında da konuşuldu, küfürleşme bölümü doğru ama bana aktarıldığı kadarıyla yumruklaşma kesinlikle olmamış.

“SEDAT DOĞAN ‘KADIN BASKETBOLU KAPATIN’ DEDİ”

Yalnız kadın basketbol takımının Fenerbahçe'yi yenip şampiyon olduğu gün Sedat Doğan'ın arayıp, ‘bu kadın basketbol şubesini kapatmamız lazım’ dediğini biliyorum. Neden? Tek sebebi var; kıskançlık… Necati Demirkol çalışkan ama etkisi olmayan bir yönetici. Çünkü liseli değil. Kimsenin ona ‘bundan sonra toplantıya katılmayacaksın’ diyeceğini sanmıyorum. Öyle olsa mutlaka benimle paylaşırdı.

Şimdi Galatasaray'ın hangi adamlar tarafından, nasıl yönetildiğini anlatacağım…

“YÖNETİMDE BİR SÜRÜ İŞSİZ VAR”

Öncelikle bu kulüpte bir sürü işsiz isim var. Örnek mi; Ebru Köksal, Mete İkiz, Mehmet Cibara… Ben bu adamların ne iş yaptığını hala bilmiyorum. Kulüpte iş bulsalar hemen işe başlayacaklar.

“BASIN SÖZCÜSÜ AMA MAÇA GELMİYOR”

Şükrü Ergün diye bir basın sözcümüz var; ne maça geliyor ne başka bir müsabakaya gidiyor. Arada bir mesaj verip duruyor. Böyle basın sözcüsü mü olur? Ben olduğum sürece elimden geldiğince içimizdeki bu İrlandalılara Galatasaray'ı yedirmemeye çalışacağım. Bu İrlandalılara maalesef Ünal Aysal da, Sedat Doğan da dahil.

“TOPLANTILARA KÖPEĞİYLE GELİYOR”

Şu anda Galatasaray'da kimin ne yaptığı belli değil. Tüm branşlar ortada kalmış durumda. Emir Sarıgül futbol şube sorumlusu olmak istiyor, 3-4 kişi de ‘yetersiz’ diyor. Candan Erçetin basketbol şubesine nasıl baksın? Her gün konseri var. Bir de köpeği… Yönetim kurulu toplantılarına onunla geliyor.

“FİNALE ÇIKMAMAK SİNSİCE BİR PLANDI”

Fenerbahçe finaline çıkmadığımız maç öncesi ben de çekimser kaldım ve sonrasında kendime çok kızdım. Buradaki temel amaç erkek ve kadın basketbol şubelerini küçültüp kapatmaktı. Bu da çok sinsi ve hain bir plandı.

“YILDIRIM VE ORMAN’A SATAŞARAK PRİM YAPIYORLAR”

Bir örnek daha vereyim… Aziz Yıldırım'a, Fikret Orman'a saldırmanın bir anlamı var mı? Hiçbir anlamı yok. İşi gücü olmayan yönetici oraya buraya sataşarak prim yapmaya çalışıyor.

“AYSAL’A, MAKAMI İÇİN KIYMET VERİYORUZ”

Ünal Aysal kendi kendine bir adam. Biz Aysal 'a makamı yüzünden kıymet veriyoruz. O da her şeye kendisi bakmak istiyor. İnsanın yüzüne onu mutlu edecek sözler veriyor ama sonra bir anda değişiyor. Şimdi ben böyle bir adama ne diyebilirim ?

“TARAFTARLARA HARAÇ VEREN YÖNETİCİLER VAR”

Galatasaray yönetiminde Ultraslan'a kahramanlık yapmaya çalışan taraftar gruplarının karşısında önünü ilikleyen ve bir takım kişiler için haraç veren insanlar bile var. Ne kadar acı değil mi ama gerçek bu.