Galatasaray yeni hocasını buldu

Galatasaray yeni hocasını buldu

Lucescu'dan gelen olumsuz haberin ardından başkan Ünal Aysal da alternatiflere yönelmek üzere harekete geçti. Başkan Aysal, daha önce de sözünü ettiği gibi Almanya veya Hollanda ekolünden bir ismi takımın başına getirmek için adayları belirlerken Lucescu'nun olumsuz haber vermesinin ardından hedefteki ilk isim Dick Advocaat....

Kariyeriyle Avrupa’nın sayılı teknik adamlarından biri olan Dick Advocaat ile temasa geçen sarı-kırmızılılar ilk görüşmeden de olumlu ayrıldı. Hollanda, Belçika, Güney Kore, Birleşik Arap Emirlikleri ve Rusya Milli Takımları’nı çalıştıran kurt hoca kariyerine Hollanda Ligi’nde PSV Eindhoven ve bu sezon da AZ Alkmaar ile devam ediyor.

Deneyimli teknik adam ile yapılan ilk görüşmeden pozitif bir sonuç alan ve Dick Advocaat’ın da gelmek için yeşil ışık yakmasıyla rahatlayan yönetim hem düşünmesi için Hollandalı’ya süre verdi, hem de konuyu yönetim kurulunda görüşmek için karar aldı.

BİR ADAY EKSİLDİ!

Yönetimin daha önceden görüştüğü Ronald Koeman’dan ise kötü haber geldi. Ajax ve PSV'de yakaladığı başarılar ile adından söz ettiren ancak Valencia ve Alkmaar’dan kovularak bir anda gözden düşen Hollandalı teknik adam, İngiliz ekibi Southampton ile anlaştı.

G.Saray'ın da teklifte bulunduğu, Koeman’ın ise düşünmek için süre istediği iddia edilirken Hollandalı çalıştırıcının dün kendisini uzun süredir isteyen Southampton ile anlaştığı haberi sarı-kırmızılıların bu ismi de listelerinden çıkarmalarına neden oldu.