Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Spor

Galatasaray zirveyi sevdi

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasındaki Teleset Mobilya Akhisarspor-Galatasaray maçında kazanan, 2-1'lik skorla Galatasaray oldu ve sarı-kırmızılılar şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj elde etti. Galatasaray, puanını 69'a yükseltti ve en yakın rakibiyle puan farkını 3'e çıkardı.

Yayınlanma:
Galatasaray zirveyi sevdi

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında oynanan Teleset Mobilya Akhisarspor – Galatasaray maçında gülen taraf, 2-1’lik skorla Galatasaray oldu. Galatasaray, aldığı bu galibiyetle şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti. Galatasaray’a galibiyeti getiren goller, 15. ve 18. dakikalarda Garry Rodrigues kaydetti. Akhisarspor tek sayısını, 51. dakikada Serdar Aziz’in kendi kalesine attığı golle buldu.

Öte yandan Akhisarspor’da Soner Aydoğdu, 33. dakikada, Galatasaray’da ise Gomis 90+2. dakikada kazanılan penaltı atışından faydalanamadı. Bununla birlikte Akhisarspor’da Lukac, 90+1. dakikada kulübede kırmızı kart gördü.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler