Galatasaray'da ortalığı karıştıracak addia!

Galatasaray'da ortalığı karıştıracak addia!

Kendisi de Galatasaray Liseli olan Balal’a göre Terim, sırf Ünal Aysal’ı yıpratmak adına, TFF ve alt kurullarında Galatasaray’a ceza verdirmek için kulis yapıyor.

Orhan Balal’ın konu ile ilgili haberi şöyle:

Darbe üstüne darbe

Galatasaray ile TFF arasındaki düello olanca hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılı ekipte 3. dönemini tatsız noktalayan Fatih Terim’in, Türk Milli Takımı’nın başına geçmesinin ardından başlayan gerginlik zirve yaparken; TFF, yetkilerin elinde olmasının gücünü de kullanarak, Galatasaray’a darbe üstüne darbe indiriyor.

Galatasaray yönetimi birbiri ardına gelen bu darbelere, yayınladığı deklarasyonlar, Başkan Ünal Aysal’ın söylemleri ve camia içi yaptırımlarıyla karşı koymaya çalışıyor. Son operasyonun adı ise takımın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli’nin adından esinlenerek “Brutus” olarak belirlendi.

Kulis yapıyor suçlaması


Sarı kırmızılı camianın imparatoru olarak kabul edilen Fatih Terim, bu operasyonun bir numaralı hedefi. Terim’in adı, sarı kırmızılı takımın mabedi TT Arena’nın duvarlarından, Florya’dan tek tek kazınıyor, siliniyor. Fatih Terim’in fotoğraflarının yerine sarı kırmızılı tarftarların posterleri yerleştiriliyor.

Bunun başlıca nedeni, Terim’in, Galatasaray’dan ayrılık şeklini unutamadığı, Aysal’a ve yönetimine duyduğu öfkeyi TFF kanalıyla yansıttığı düşüncesi. Aysal ve ekibi, devrik imparatorun, her hatada Galatasaray Başkanı’nı yıpratmak için TFF yönetimi ve kurullarında kulis yaptığına inanıyor.

Geri adım atmayacaklar

TFF tarafından isnat edilen suçlarda, verilen cezalarda Terim’in etkisinin görüldüğünü vurgulayan sarı kırmızılı camianın liderleri, “Fatih hocanın öfkesi çok sevdiği Galatasaray’a zarar verecek kadar büyük. İzlanda maçının sonrasında Galatasaraylı futbolcuları hedef olarak göstermesi de bir başka adım” diyor.

4. yıldıza ulaşmak için ezeli rakipleriyle büyük bir mücadeleye girişen sarı kırmızılı kulübün kurmayları ise, “Aslolan Galatasaray’dır, kalanı teferruat” diyen bir kişinin bu yaptıklarına inanmak bile istemiyoruz. Ancak Galatasaray’ın başarısına kimse engel olamaz” diyerek geri adım atmayacaklarını söylüyor.