Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor!

Almanya doğumlu Sinan Gümüş'ü kadrosuna katan G.Saray'ın gündeminde bir gurbetçi daha var: Sinan Kurt. Mönchengladbach'ın U19 takımında forma giyen Sinan geçen sezon 24 maçta 16 gol atarken, 3 de asist yaptı. Hem sol açık hem de forvet olarak görev yapan 17 yaşındaki futbolcu için kulübü 2.5 milyon Euro istiyor. G.Saray rakamı düşürmek için çabalarken, transferin bitmek üzere olduğu ifade edildi.

Fatih Demireli: 'G.Saray büyük iş yapmış olur'

İlşkileri oldukça iyi olan B.Münih ve M'Gladbach geçtiğimiz günlerde ters düştü. Ters düşmenin sebebi Sinan Kurt. B.Münih, M’Gladbach’ın altyapısında yetişen genç oyuncuyu kadrosuna katmak istedi. Bu hamle Gladbach cephesini oldukça kızdırdı.

Son yıllarda altyapısından çıkardığı oyuncularla övünen M’Gladbach, bu oyunculara bir hayli fazla forma şansı vermesiyle de dikkat çekti. O açıdan Sinan Kurt’un da kısa süre içinde Bundesliga’da boy göstermesi bekleniyordu. Ancak Sinan’in M'gladbach’ta kalması bu saatten sonra oldukça zorlaştı. Bayern Münih’in ilgisi de baki, G.Saray’ın da bu oyuncu ile ilgilendiği uzun süredir biliniyor.

Kedi yaş grubunun en yetenekli oyuncularından, oyun zekası ve top hakimiyeti üst düzeyde. Saha dışında da olgun ve sağduyulu tavırlarıyla dikkat çeken bir genç. G.Saray, Sinan Kurt’u alırsa son yıllarda Almanya’da yetişen en yetenekli Türk gençlerinden birini renklerine bağlamış olur.