Galatasaray'da yeni Hajrovic şoku!

Galatasaray'da yeni Hajrovic şoku!

Galatasaray ile FIFA'lık olan ve sarı-kırmızılı kulüp ile ipleri koparma noktasına gelen Izet Hajrovic için Alman basınında önemli bir haber yer aldı. Alman basınının önde gelen gazetelerinden Bild'in haberine göre; Werder Bremen takımdan ayrılan Aaron Hunt'ın yerine bir süredir yaptığı arayışları sonrasında gündemine gelen Izet Hajrovic'in transferini bitirmek için adımlarını atmaya başladı.

Sarı-kırmızılıların oyuncuya yapması gereken 3 aylık ödemesini yapmadığı kaydedilen haberde, Alman kulübünün 14 gün içinde oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katabileceği ifade edildi. Izet Hajrovic'in temsilcilerinden birinin avukat olduğu vurgulanırken, ge.miş dönemde FIFA için çalıştığı belirtilen avukatın mevzuatı iyi bildiği ve oyuncuyu bedelsiz olarak Galatasaray'dan koparmasına kesin gözüyle bakıldığı öne sürüldü.

GALATASARAY DA FIFA'YA ŞİKAYET EDECEK

Galatasaray'da basın sözcüsü Şükrü Ergün ve başkan Ünal Aysal, Hajrovic'e ödemelerin yapılmaması ile ilgili yaptıkları açıklamalarda bir ihmalin olduğunu, ancak bu hatadan geri dönülmesine rağmen oyuncunun takımdan ayrılma ısrarının sürdüğünü belirtti. Ergün, Hajrovic ve menajerini FIFA'ya şikayet edeceklerini söyledi.

Öte yandan Hajrovic'in talipleri arasında Schalke ve Mönchengladbach'ın olduğu, ancak Bosnalı ismin Werder Bremen'i seçeceği iddia edildi.