Galatasaray’dan Örnek Davranış

Galatasaray’dan Örnek Davranış

Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği, Tatvan Belediyesi ve Bitlis Galatasaray Taraftarlar Derneği, “Dost Eli Eğitime Destek” yardım kampanyası çerçevesinde yardım organizasyonunda bir araya geldi.
“Dost Eli Eğitime Destek 2014/10” yardım kampanyasına destek kapsamında Almanya’nın Bremen şehrinden yola çıkan ve içerisinde engelli akülü ve aküsüz tekerlekli sandalyeler, akülü-aküsüz yaşlı yürüyüş araçları, yaşlı ve hasta yatakları, okul çantaları, kaban, ayakkabı ve çeşitli yardım malzemeleri bulunan tır Tatvan’a ulaştı.
Ayrıca yardım tırında Werder Bremen Kulübü tarafından hediye edilen forma, antrenman malzemeleri ve görme engeliler için üretilen bilgisayarlarla birlikte Galatasaray Mağazacılık A.Ş. tarafından hediye edilen GSStore markalı çeşitli ürünler de yer aldı.
Malzemeler, bugün Tatvan’da, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küsneci, Galatasaray Taraftarlar Derneği Federasyonu Başkanı Eren Cicioğlu, 2. Başkan Salih Yavuz, Şırnak Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Nusret Özdemir, Bitlis Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı İdris Dağdağan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunacağı törenle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.