Galatasaray'ı çıldırtacak yıldız!

Galatasaray'ı çıldırtacak yıldız!

Ara transfer dönemi başladı, Galatasaray için İngiltere'den flaş bir forvet transferi iddiası geldi.

Sporx'te yapılan habere göre; transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray için İngiltere'den flaş bir transfer iddiası geldi. Goran Pandev'in ayrılığı durumunda bir golcü transferi yapması beklenen sarı-kırmızılıların, Newcastle United'ın golcüsü Papiss Cisse ile ilgilendiği kaydedildi.

Newcastle United'da teknik direktör Alan Pardew'in ayrılığının ardından, Cisse'nin de takımdan ayrılması beklenen 2. isim olduğu belirtildi. 29 yaşındaki golcünün peşinde İngiltere'nin devleri Manchester City ve Tottenham ile Swensea City'nin de olduğu ifade edildi.

ALBAYRAK ONU MU İŞARET ETTİ?

Ekonomik sorunlarla boğuşan Galatasaray'da Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın, "Benim gönlümde bir yıldız futbolcu var. Başarılı olmak için bunu istiyorum ama maddi durumu da gözetmek lazım" şeklinde anlattığı oyuncunun, sözleşmesi 2017'de sona erecek olan Cisse olabileceği öne sürüldü.

Bu sezon Premier Lig'de 13 maçta 9 gol, 1 asistlik bir performans sergileyen Senegalli oyuncu, İngiltere'de Newcastle United ile çıktığı 101 maçta 39 gol attı, 10 asist yaptı.