Galatasaray'ın flaş Brezilyalı transferi!

Galatasaray'ın flaş Brezilyalı transferi!

Cimbom transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala bombayı patlatıyor. Başkan Ünal Aysal'ın talimatıyla Brezilya'ya giden İdari Menajer Cenk Ergün, A. Paranaense'de forma giyen 22 yaşındaki Marceloa Cirino'yu resmen istedi.

Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında takımın beklenen performansın altında kalması, Galatasaraylı idarecileri harekete geçirdi.
Teknik direktör Cesare Prandelli'nin, Bakan Ünal Aysal'a söylediği "Transfer şart" ifadelerinin ardından İdari Menajer Cenk Ergün, soluğu Brezilya'da aldı.

Aysal'ın Brezilya'ya gönderdiği İdari Menajer Cenk Ergün'ün Atletico Paranaense kulübünde forma giyen 22 yaşındaki genç yıldız Marceloa Cirino Da Silva'yı resmen istediği öğrendildi.

Kirala-satın al formülü

Prandelli'nin onayıyla başlatılan transfer operasyonunda pazarlıkların son aşamada olduğu ve yıldız oyuncunun önce kiralık olarak, ardından da bonservisi ile alınması konusunda prensip anlaşmasına varıldığı bildirildi. Hem forvette hem her iki kanatta da oynayabilen Marcelo Cirino, bu sezon 13 lig maçında 3 gol attı. Cirino daha önceki yıllarda ise üç kez Brezilya U-17 Milli Takımı'nda forma giydi.