Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'i

Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'i

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Belçika ekibi Anderlecht ile karşılaşıyor.

TT Arena'da saat 21:45'te başlayacak karşılaşmayı Macar hakem Istvan Vad yönetecek. Bu zorlu maçı Skorer'den canlı ve görüntülü anlatımla takip edebilirsiniz.

Telles ilk 11'e, Tarık sağ beke

Eskişehir maçında tribüne çıkan Telles ilk 11’e dönüyor, Tarık Çamdal ise sağ bekte görev yapacak. Orta sahada Melo, Selçuk ve Dzemaili forma giyecek, Sneijder üçlünün önünde yer alacak.

Cim-Bom, Anderlecht maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı son antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk 15 dakikası basına açık yapılan idmanın ana bölümünde ise sahaya sürmeyi planladığı kadroyu denediği öğrenildi.

İtalyan hocanın, Eskişehirspor maçında sürpriz biçimde tribüne gönderdiği Alex Telles’i, Anderlecht’e karşı 11’de sahaya süreceği, Tarık Çamdal’a ise sağ bekte şans tanıyacağı bildirildi. İtalyan teknik adamın orta sahada ise Melo-Selçuk-Dzemaili üçlüsünü oynatacağı, bu hattın önünde ise Wesley Sneijder’in görev yapacağı belirtildi. Burak Yılmaz’ın forvetteki partneri ise Bruma veya Pandev olacak. Prandelli, Eskişehir maçında vasatı aşamayan Bruma ile henüz tam anlamıyla hazır olmayan Pandev arasında bir tercih yapacak.
 
Muhtemel ilk 11