Galatasaray'la ilgili son dakika gelişmeleri (Güncel spor haberleri)

Galatasaray'la ilgili son dakika gelişmeleri (Güncel spor haberleri)
4 yıldızını alarak sezonu şampiyon kapatmak isteyen Galatasaray'da çalışmalar son hız devam ediyor. Sarı kırmızılılar yeni haftadaki karşılaşmasında 3 puan almak için antremanlarda var gücüyle çalışıyor. Galatasaray yönetiminde, taraftarına kadar bür yürek olan Sarı kırmızılılar Süper Lig'teki başarısını devam ettirmek istiyor.

Prandelli'den özel tavsiyeler

Galatasaray'ın İtalyan hocası Cesare Prandelli, GSTV'de katıldığı Check- In programında Floransa hakkında ipuçları verdi.

Tarihi kente gideceklerin, ‘Ribollita’ isimli yemeği mutlaka yemesi gerektiğine dikkat çeken tecrübeli hoca, Toscana şaraplarını da şiddetle tavsiye ediyor. Saygısızlık yapmamak için restoran ismi vermeyen Cesare Prandelli, giyim konusunda ise Manifattura caddesinde çok klas ve şık elbiseler diktirmenin mümkün olduğunu dile getirdi. Prandelli ayrıca evini yeni restore etmesine rağmen ayrılmak zorunda kaldığı için üzgün olduğunu söyledi.



Galatasaray'da 4 yıldız sürprizi!

Galatasaray, yeni sezon öncesi TT Arena'da futbolcuların katılımıyla 4. yıldıza özel bir program düzenledi.

Özel programda konuşan Ünal Aysal, Cesare Prandelli, Wesley Sneijder ve Selçuk İnan, 4. yıldızın önemiyle ilgili konuşmalar yaparken Prandelli, "Galatasaray gibi bir kulübe geldiğinizde kazanmaktan başka bir seçeneğinizin olmadığını biliyorsunuz. Her dakika 4.yıldızı elde etmek için futbolcularımızla konuşuyoruz. Bize güveniniz için teşekkürler." şeklinde bir konuşma yaptı.




TFF'den Ünal Aysal'a ceza yolda

Başkan Ünal Aysal’ın, Türkiye Futbol Federasyonu’nu hedef alan açıklamaları TFF Hukuk Müşavirliği’ni harekete geçirdi. Aysal’ın sözlerini inceleyen Hukuk Müşavirliği’nin, gerekli görülmesi halinde konuyu PFDK’ya taşıyacağı öğrenildi.

Futbol Disiplin Talimatı’nın, “Sportmenliğe Aykırı Hareketler” başlıklı 36. maddesi, “Sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı hareket eden, tutum ve davranışlarıyla TFF’nin saygınlığını zedeleyen ya da futbolun değerini düşüren...” yönetecilere 15 ila 45 gün arasında hak mahrumiyetinin yanı sıra 20 bin liradan 100 bin liraya kadar para cezası öngörüyor.