Gaün Tdp’den Ceza Evi Müdürlüğü’ne Ziyaret

Gaün Tdp’den Ceza Evi Müdürlüğü’ne Ziyaret

Gaziantep Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) kapsamında TDP temsilcileri ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyeleri tarafından Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı H Tipi Ceza Evi Müdürlüğü’nü ziyaret edildi.
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi temsilcileri tarafından 2014-2015 Öğrenim Yılı içerisinde gerçekleştirilmesi düşünülen Sosyal Sorumluluk Projeleri planlamaları için Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı H Tipi Ceza Evi Müdürlüğü ziyaret edildi.
GAÜN Hukuk Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Ayşe Almıla Pazarcı, Öğretim Görevlisi Hakan Kaşka ve Gaziantep Üniversitesi TDP temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette; Gaziantep H Tipi Cezaevi Müdürlüğü idarecileri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek GAÜN ile her türlü sosyal sorumluluk projelerini geliştirmek için hazır olduklarını belirtti. GAÜN TDP Proje Uzmanı Simge Akbaş ise yakın zamanda protokolün imzalanması ile projelerin hayata geçeceğini söyledi.
Ziyarette; projeler çerçevesinde Gaziantep Cumhuriyet Baş Savcılığı ve Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanması planlanan protokol hazırlıkları için görüşmeler yapılırken faaliyetlerin gerçekleşeceği alan yerinde görüldü.