Gaziantepspor, Galatasaray Maçına Eksik Oyuncularla Hazırlanıyor

Gaziantepspor, Galatasaray Maçına Eksik Oyuncularla Hazırlanıyor

Önemli oyuncuları sakat ve cezalı olan Gaziantepspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor. Gaziantepspor Taknik Direktörü Okan Buruk, "Sakat oyuncularımız var ama elimizdeki kadro büyük bir maç bile olsa cevap verebilecek durumda” dedi.
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında kendi sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde devam ediyor.
"ÇOK ZORLU BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR"
Antrenmanda konuşan Okan Buruk, “Her hafta zorlu, bu hafta da yine zorlu bir maç bizi bekliyor" diyerek şunları ifade etti:
"Ligde 3. sırada bulunan Galatasaray takımı tabiki son haftalarda hem Avrupa kupasında hem de ligde çalkantılı dönemler de yaşasa ligin iyi takımlarından. Şampiyonluğa oynayan takımlardan biri. O yüzden çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Kendi sahamızda yakaladığımız bir seri var. Onu devam ettirmek istiyoruz. Son 3 maçımızı kendi sahamızda kazandık. Aynı şekilde kazanmak için çalışacağız. Geçen hafta istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu hafta daha iyi hazırlanıp, hatalarımızı görüp daha üst seviyeye çıkmak istiyoruz. Eksikliklerimiz var. Elyasa’nın sarı kart cezalısı olması, Muhammed, Kamara, Carlo Costly ve Koray sakat. Sakat oyuncularımızın olması tabiki kadro anlamında zaman zaman bizi sıkıntıya düşürebiliyor. Oturmuş bir takımımız vardı. Özellikle Muhammed ve Elyasa’nın son haftalardaki performansı bizim için çok olumluydu. Ama elimizdeki kadro ve oyuncu yapısı büyük bir maç bile olsa cevap verebilecek bir durumda. Bütün oyuncularıma güveniyorum. O anlamda inşallah eksiklerimizi aramayacağız ve elimizdeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.
Gaziantepsporlu oyunculardan Chibuike ise, “Tabiki öncelikle zor bir mücadele olacak. Karşımızda büyük bir takım var. Fakat büyük bir takım olması bizim için fark etmiyor. Sonuçta biz bütün maçları kazanmak için çıkıyoruz. Bu maç da öyle bir maç olacak. Hedefimiz sahamızda 3 puanı almak” dedi.
Antrenman basına ve taraftara kapalı olarak devam etti.