Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Gaziosmapaşa Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan amatör spor kulüplerine 2014-2015 sezonu için malzeme yardımı yapıldı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yönelik malzeme desteğini sürdürüyor. Gaziosmapaşa Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle amatör spor kulüplerine 2014-2015 sezonu için malzeme yardımı yapıldı. Törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın yanı sıra çok sayıda amatör spor kulübü oyuncusu ve yöneticileri katıldı. Başkan Usta törende, spor kulübü yöneticileri ve oyuncuları ile yakından ilgilenip sorunlarını dinledi.
2016 YILINDA YENİ SPOR KOMPLEKSİ
Gecede sporcularla birlikte yemek yiyen Başkan Usta, spor ile ilgili yapılan desteklerin devam edeceğini belirterek, “Bugün Gaziosmanpaşa Spor Kulüpleri Derneğimiz ile birlikte ilçemizdeki spor alanlarında yapılan faaliyetleri mütalaa etmek için bulunduk. İlçemizde spor alanları noktasında alansal eksiklerimiz olduğunu biliyoruz. İlçemizde şu ana kadar faaliyet gösteren bir spor kompleksi mevcut değil. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte başlatmış olduğumuz proje ile birlikte Küçükköy Merkezi’nde 25 bin metrekarelik bir inşaat alanında spor kompleksi çalışması başladı, inşallah 2016 yılında bu ihtiyacımızın karşılamış olacağını ümit ediyoruz. Diğer taraftan ilçemizde 22 tane futbol kulübümüz mevcut toplamda 37 tane spor kulübümüz var bugün burada spor kulüplerimizi birlikte hem istişare etmek hem de onlara kendi alanlarında birlikte araç gereç donanım ihtiyaçlarını paylaşmayı arzu ettik” dedi.