Gaziosmanpaşa karıştı!

Gaziosmanpaşa karıştı!

Gaziosmanpaşa'da pazar günü yaşanan olayların ardından bugün tekrar stant açmak isteyen BDP'liler ile meydanda toplanan grup arasında gerginlik çıktı. Karşı karşıya gelen gruplara polis müdahale etti.

Gaziosmanpaşa'da, ellerinde Abdullah Öcalan posterleri ve sözde PKK bayraklarıyla basın açıklaması yapmak isteyen HDP ve BDP'liler ile karşıt görüşlü bir grup arasında gerginlik çıktı. Olayların büyümesini çevik kuvvet polisleri engelledi.

Gaziosmanpaşa Cami Meydanı’na, ellerinde Abdullah Öcalan posterleri ve sözde PKK bayraklarıyla gelerek basın açıklaması yapmak isteyen HDP’li ve BDP’liler ile karşıt görüşlü bir grup arasında gerginlik yaşandı. Tekbir getirerek HDP’li ve BDP’lilerin üzerine yürüyen gruba çevik kuvvet ekipleri izin vermedi. Gerginliğin artması üzerine polis ekipleri, iki gruba plastik mermiyle müdahale etti. Müdahalenin ardından ara sokaklara püskürtülen iki grup birbirine taş attı. BDP Gaziosmanpaşa İlçe Binası önünde toplanan HDP ve BDP’liler, bir süre bekleyişin ardından binaya girdi. Diğer grup ise ara sokaklara dağılarak gözden kayboldu. Yaşanan olaylarda 4 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri, parti binası önünde tedbir amaçlı bekleyişini sürdürüyor.