Gaziosmanpaşa'da itfaiye aracı ve otobüsü yaktılar

Gaziosmanpaşa'da itfaiye aracı ve otobüsü yaktılar
 Gaziosmanpaşa'da toplanan yasadışı terör örgütüne mensup bir grup, İETT yolcu otobüsüne molotoflu saldırıda bulundu. Göstericiler çıkan yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye aracına da saldırdı.

AKŞAM SAATLERİNDE TANSİYON YÜKSELDİ

Edinilen bilgiye göre, olay, akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi Fatih Caddesi'nde meydana geldi.


OTOBÜSÜ YAKTILAR

Bölgede toplanan yasadışı terör örgütü mensupları, seyir halindeki bir yolcu otobüsünü durdurarak yolcuları indirdi. Göstericiler daha sonra otobüsü attıkları molotoflarla yaktılar.

İTFAİYE ARACINA SALDIRI

Göstericiler ihbar üzerine yanan otobüsü söndürmek üzere olay yerine gelen itfaiye aracına da saldırdı.

ALEV ALEV YANDI

Atılan molotof kokteyli ile itfaiye aracı aniden alev aldı. İtfaiye erlerinin terk ettiği araç alev alev yanarken, bölgeye çevik kuvvet ve terörle mücadele polisleri sevk edildi.


TANSİYON TEKRAR YÜKSELDİ

Öte yandan Gaziosmanpaşa Meydanı'nda 1 Haziran Pazar günü stant açılması sonrası iki grup arasında çıkan ve 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavganın ardından bugün aynı bölgede tekrar gerginlik yaşandı. Basın açıklaması yapmak ve standı tekrar açmak isteyen gruba, açıklama sırasında başka bir grup tarafından tepki gösterildi.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İki grup arasında sözlü başlayan tartışma arbedeye dönüşürken, grup üyeleri ara sokaklarda birbirlerine taş attı. Olay yerine gelen polis ekipleri, 7 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

3 KESİCİ ALET BULUNDU

Öte yandan, polisin, gruptakilerin kaçış güzergahında araçların altına atılmış 3 kesici alet bulduğu kaydedildi.