Gece yarısı maganda kurşunu can alıyordu

Gece yarısı maganda kurşunu can alıyordu

Gece yarısı uykusundan mermi sesiyle uyanan Sefer Kadir, "Cam parçaları yatağımın üzerine geldi. Verilmiş sadakamız varmış" dedi.
Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 01.45 civarında meydana geldi. Merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesinde yalnız yaşayan 78 yaşındaki Sefer Kadir, uyurken evine pompalı tüfekle ateş açıldı. Tüfeğe ait saçmaların yatak odasının penceresine isabet etmesiyle cam kırıkları Kadir'in üstüne yağdı. Pencereden içeri giren saçmalar tavandan sekerek evin pek çok yerine dağılırken yaşlı adam büyük korku yaşayarak polise ve yakınlarına haber verdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri kriminal araştırma başlattı. Yoldan açılan ateşle saçmaların eve isabet ettiği belirlendi. O an yaşadıklarını anlatan Sefer Kadir, "Saat 01.45 civarında ben uyurken aniden bir patlama sesi geldi. Ardından bir sarsıntı oldu. Dışarıda ne olduğunu merak edip odamın perdesini açınca camın parçalandığını, cam parçalarının üzerime ve yatağıma geldiğini fark ettim. Olayla ilgili korkuya kapılınca çocuklarıma haber verdim. Onlar da gelip polise haber verdiler. Eve gelen polisler her yeri incelediler. Allah'tan verilmiş sadakamız varmış. Ucuz atlattık" dedi.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatıp çevredeki güvenlik kameralarını araştırdılar.