Geleceğin Profesyonelleri İçin Meslek Atölyeleri

Geleceğin Profesyonelleri İçin Meslek Atölyeleri

Çocuklar İzmir Optimum’da hayallerindeki meslekler ile tanışıyor. Küçük ziyaretçilerine yönelik Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında birbirinden özel meslek atölyeleri hazırlayan Optimum Outlet, minikler için eğlenceile eğitimi bir arada sunuyor. Çocuklar, ilgi alanlarına yönelik çeşitli atölyelerdemeslekleri tanıyarak değişik alanlar hakkında bilgi sahibi oluyor.
İzmir Optimum Outlet’teki atölyelere katılan çocuklar doktorluktanpilotluğa, itfaiyecilikten trafik polisliğine, aşçılıktan denizciliğe kadar pek çok meslek ile tanışma fırsatı buluyor. Çocuklar,Küçük Doktorlar Atölyesi’nde doktorluk mesleğinin yanı sıra insan vücudu ve hastalıklardan korunma yöntemleri gibi konularda bilgi alırken, Küçük Pilotlar Atölyesi’nde uçaklar, Küçük Denizciler Atölyesinde ise deniz taşıtları ve deniz canlıları hakkında tüm bilgileri eğlenerek öğreniyor. Küçük Aşçılar Atölyesi’nde kendi pastalarını yaratan minikler, Küçük İtfaiyeciler Atölyesi’nde yangını zararlarını ve yangından korunmayı, Küçük Trafik polisleri Atölyesi’nde de trafik kurallarını eğlenerek öğrenme fırsatını yakalıyor.
Çocukların zihinsel gelişimine de katkı sağlamak amacıyla uzmanlarca hazırlanan atölyeler kapsamında 11 Ekim’de Küçük Doktorlar, 18 Ekim’de ise Küçük Pilotlar Optimum’da buluşacak. 25 Ekim’de de Minik Bilim İnsanları Atölyesi, küçük ziyaretçilerini ağırlayacak ve çocuklar, bilimin eğlenceli ve heyecan verici yönüyle tanışacak.