Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Samsun

Gelin Arabasının Önünü Kesip Kendisine Taş Atanı Bıçakladı

Samsun’da bir kişi gelin arabasının önünü kesip bahşiş isteyince kendisine taş atan düğün sahibinin yakınını sırtından bıçakladı.Olay, İlkadım ilçesi Aşağıavdan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki...

Yayınlanma:

Samsun’da bir kişi gelin arabasının önünü kesip bahşiş isteyince kendisine taş atan düğün sahibinin yakınını sırtından bıçakladı.
Olay, İlkadım ilçesi Aşağıavdan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki H.G., düğün konvoyundaki gelin arabasının önünü keserek bahşiş istedi. Bu sırada düğün sahibinin yakını olduğu ileri sürülen 21 yaşındaki D.K. ile H.G. arasında tartışma çıktı. D.K.’nin yolu açması için attığı taş H.G.’nin koluna isabet etti. Bunun üzerine sinirlenen H.G., bıçakla saldırdığı D.K.’yi sırtından yaraladı.
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan D.K., tedavi altına alındı. İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan H.G., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.G., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler