Gelin Ve Damatlar Pamukkale’ye Akın Ediyor

Gelin Ve Damatlar Pamukkale’ye Akın Ediyor

UNESCO’nun Dünya Miras Listesi’nde yer alan Denizli’nin dünyaca ünlü bölgesi Pamukkale’de, gelin ve damatların fotoğraf çekimleri büyük ilgi görüyor.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yer alan ve travertenleriyle UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale’de gelin ve damatlar fotoğraf çekimi yapmak için birbiriyle yarışıyor. Özellikle akşam saatlerinde güneşin batışıyla birlikte oluşan görüntüde fotoğraf çektirmek isteyen gelin ve damatlar fotoğrafçılarıyla birlikte Pamukkale’ye akın ediyor. İlk olarak Hierapolis Antik Kenti’nde tarihi sütunların önünde fotoğraf çekilen çiftler, daha sonra Pamukkale travertenlerinde fotoğraf çektiriyorlar. Güneşin batışında ortaya çıkan tabloda birbirinden güzel fotoğraflar çektiren çiftler zaman zaman özçekim yapmayı da ihmal etmiyorlar. Haftasonu evlenecek olan ve fotoğraf çekimlerini Pamukkale’de yapan Kadir ve Tuğçe çifti, Pamukkale’deki çekimlerin çok güzel geçtiğini söylediler. Özellikle gün batımında fotoğraf çekilmek istediklerini belirten çift, ‘’Gün batımında Pamukkale bir başka güzel oluyor. Bizler de bu ölümsüz anları fotoğrafçımızın çekmesini istedik. Ortaya çok güzel fotoğraflar çıktı’’ dedi.
Gelin ve damatların fotoğraf çekimini yapan İbrahim Güler ise ‘’Haftanın hemen hemen her günü Pamukkale’ye geliyoruz. Fotoğraf çekimi için Pamukkale’de en uygun zamanlar güneşin batmasına yakın saatler oluyor. Bu yüzden ilk çekimlerimizi diğer mekanlarda yapıp son çekim için buraya geliyoruz. Gün batımında gelin ve damadı çekmek bizler için de zevkli oluyor. Ortaya da çok güzel fotoğraflar çıkıyor’’ dedi.
Pamukkale’ye her gün gelin ve damat fotoğraf çekimi için 20’ye yakın çiftin geldiği öğrenildi.