Gelini şoke eden dava!

Gelini şoke eden dava!

Evlendikten bir ay sonra terk edilen Büşra Onger'e ikinci şok. Eşinin ağabeyi "Kardeşim akıl hastası ve Alkolik. Evliliği geçersiz sayılmalı" deyip dava açtı

Sosyetenin tanınmış simalarından Mustafa Memduh-Leyla Onger çiftinin en küçük oğlu Can Onger (23) 3 ay önce Büşra Onger (25) ile görkemli bir düğünle evlendi. Can Onger, birinci ayda Büşra Onger'i terk etti. Can Onger'in ağabeyi Ali Onger ise kardeşinin akıl hastası ve alkol bağımlısı olduğunu iddia ederek Büşra Onger'le olan evliliğinin geçersiz kılınması için dava açtı. İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'nde açılan davanın dilekçesinde Can Onger'in evlilik sırasında ayırt etme gücünün bulunmadığı, evlenmeye engel olacak derece de akıl hastası olduğu belirtildi. Can Onger'in 2 yıldır psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ve alkol tedavisi gördüğü anlatılan dilekçede, aile fertlerine şiddet uyguladığı, annesi Leyla Onger'e de tehdit ve hakaret ettiği vurgulandı. Ayrıca Can Onger'in son zamanlarda silah taşıdığı ve 5 korumayla gezdiği kaydedildi. Babası Mustafa Memduh Onger'in ölümünün ardından yüklü miktarda miras kalan Can Onger'in 1 yılda 3 milyon 400 bin dolar harcadığı belirtilerek tedaviye alınıp kısıtlanması istendi.

'MİRAS KAYGISINDAN'
İddialar karşısında çok şaşırdığını söyleyen Büşra Onger ise ailenin miras kaygısından bu davayı açtığını düşündüğünü ifade etti. Dilekçede bahsedilen miras kalan paranın Can Onger'e ailesi tarafından teslim edildiğini belirten Büşra Onger, "Madem ki Can alkol bağımlısı ve akıl hastasıydı neden kendisine böyle bir para teslim edildi? Ben eşi olmama rağmen bu paradan haberim yoktu" dedi. Eşi Can Onger'le 2 aydır görüşemediğini belirten Büşra Onger, "Kendisinin şu an oyuncu Çağlar Bade Türe ile ilişkisi olduğunu öğrendim. Can'a karşı boşanma davası açmam sonucu yüklü bir tazminat ve nafaka ödemek zorunda kalacağının farkında olan ailesi, evliliğin iptali davası açtı. Kendilerine karşı hukuk mücadelesi vereceğim" diye konuştu.