Gemlik bu nişanda buluştu!

Gemlik bu nişanda buluştu!

Sarıkaya ve Cabi çiftinin yüzükleri Pırıltı Düğün Salonu'nda düzenlenen görkemli bir törenle takıldı.

Yüzüklerin kurdelasını ise Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz birlikte kesti. Işık konuşmasına başlarken her iki aile adına tüm misafirlere hoşgeldiniz diyerek başladı : "Bugün burada Gemlik için önemli bir isim olan ve aynı zamanda internet haberciliği konusunda ciddi bir fark yaratarak internet televizyonculuğu sisteminin Gemlik'teki öncüsü olan Feyzi Sarıkaya kardeşimiz ile bir o kadar değerli beden eğitimi ve spor öğretmeni ve milli yüzme hakemi olan Pelin Cabi'nin nişan törenleri için toplanmış bulunuyoruz. Ben Gemlik için çok önemli bu iki insanın nişan kurdelalarını kesmekten mutluluk duyuyorum, dilerim onlarda bir ömür boyu mutlu olurlar." dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; "Feyzi Bey, sürekli kendi haberler yapardı şimdi ise kendisi haberlere konu olacak. Peygamber efendimizin teşvik ettiği evlenmek, çoğalmak, mutlu olmak, hem dünyada hem ahirette huzura erişmek. Genç kardeşlerimiz karar vermişler bizlere de bugün yüzüklerini takma görevi düştü sayın vekilimiz ile birlikte. İnşallah en kısa zamanda nikahlarını da kıyarız." şeklinde konuştu.

Nişan törenine Sarıkaya ve Cabi ailelerinin yanı sıra, protokolün ilgisi de oldukça yüksek olurken, iş, spor, medya ve siyaset dünyasının önemli isimleri de çifti yalnız bırakmadı.

Törene Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, , Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz, Millliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Cemil Acar, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, İyi Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Naile Lale Kılıç, Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Yavuz, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut, Karacaali Muhtarı Göksal Noca, Halitpaşa Mahalllesi Muhtarı Sevim KoçdemirGemlik Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Ümit Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri katılım gösterirken Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'inde çelengi dikkat çekti.

Genç çift evlilik törenlerini ise yaz aylarının başında yapmayı planladıklarını ve mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, gelemeyip mesajları ve çiçekleri ile kendilerini onurlandıran herkese teşekkür etti.