Genç, Çalişmalari İnceledi

Genç, Çalişmalari İnceledi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Fen İşleri Birimi’ne ait ekiplerin yaptığı asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında yerinde bilgi alan Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak 10 yıldır sahadayız. ’Koltukta değil, şantiyede hizmet’ anlayışımız sonucu Canik bugün örnek alınan bir ilçe haline geldi" dedi.
Canik’te hizmet gitmeyen mahalle olmadığına işaret eden Başkan Genç, "Belediye olarak daha güzel bir Canik için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizin her köşesine yatırım götürüyoruz. Yani tıpkı bir gelin kızımızın büyük bir sanatsal titizlikle el emeği göz nuru olarak ortaya çıkardığı dantel gibi ilçemizin her köşesini işliyoruz. Bugün Türkiye’nin göz bebeği haline gelen Canik bizim el emeğimiz, göz nurumuz. Yaptığımız ve devam eden yatırımlarla Canik 2023’e hazır diyebiliriz" diye konuştu.
Gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Genç, "Ekiplerimiz ilçemizin değişik noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Biz de zaman zaman hem bu çalışmaları kontrol ediyoruz hem de çalışma yapılan bölgelerdeki vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Geride bıraktığımız iki seçime rağmen çalışmalarımızı aksatmadık. Öncelik sırasına göre yaptığımız çalışmalar tamamlandığında Canik bugünkünden çok daha güzel olacak" şeklinde konuştu.