Genç Girişimciler Kurulundan Başkan Kutlu’ya Ziyaret

Genç Girişimciler Kurulundan Başkan Kutlu’ya Ziyaret

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
TOBB Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Abdulgani Bereket, beraberinde Başkan Yardımcıları Sedat Gökay Harıkçı, Mahmut Oktay Ayhan, Ahmet Durgun ve Bülent Ölçer ile birlikte Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette fikir alış verişinde bulunulurken kurumlar arası işbirliğine dikkat çekildi.
TOBB Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Abdulgani Bereket, “Genç Girişimciler Kurulu olarak Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu beye nezaket ziyaretinde bulunduk. Sayın Başkanımız da girişimciliğin önemini bilmekle beraber kamuda girişimciliği de yerelde girişimciliği de biz TOBB Genç Girişimciler Kurulu olarak önemsiyoruz. Bir kentin gelişebilmesi için yerel yönetimlerinde inisiyatif ve risk almasının gerektiğine inanıyoruz.
Dolayısıyla bu konuda başkanımıza güvenimiz sonsuz. Başkanımızın da marjinal fikirlerinin olduğuna inanıyor, bu fikirlerinin de kentimize yansıyacağına kanaat getiriyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, “Gençlerimiz bizim için çok önemlidir. Gençlerin hem siyasette, hem bürokraside hem de ticarette devamlı önde olmaları ve taşıyıcı konumda olmaları lazım. Yük getiren gençlikten ziyade yük taşıyan, gençliğin dinamizmiyle memlekete kattı sağlayan bir gençliğin olması bizim içinde önemlidir. Ben arkadaşlarımızın ziyaretini önemsiyor, teşekkür ediyorum. Belediyemizin yapacağı atılımlara da bugüne kadar katkı verdikleri gibi bugünden sonra da katkı vereceklerine inanıyorum. Hem şehrimizin hem de kendi ticari alanlarının büyümesi açısından yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.