Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Giresun

Genç Girişimcilerden Ticaret Odasına Destek Ziyareti

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Egemen Öğütçü ve icra kurulu üyeleri Oda Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret ederek destek istediler.GTSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ”Genç girişimcilerimizle...

Yayınlanma:

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Egemen Öğütçü ve icra kurulu üyeleri Oda Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret ederek destek istediler.
GTSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ”Genç girişimcilerimizle gurur duyuyorum. Bugün sizleri gördüğümde geleceğe sağlam adımlar attığımızı daha iyi görüyorum. 100 kişilik bir ekip söz konusu, bu ekip önümüzdeki günlerde Giresun’a daha faydalı olacaktır. Gençlerimiz olarak sizlerden projeler bekliyoruz.Yapacağınız tüm etkinlik ve projelerde maddi-manevi yanınızdayız” dedi.
Giresun Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Egemen Öğütçü ”Genç girişimciler kurulu bayrak değişimi şeklinde sürecini sürdürmektedir. Ekibimizin bir çoğu yenilendi,bundan böyle daha aktif ve tavsiye kararlarından öte uygulamaya dönük kararlar alma arzusundayız” diye konuştu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler