Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Genç kadının kötü kaderi! Anne olduktan hemen sonra…

Geçen yıl anne olduktan sonra bunun sevincini yaşayamadan kemik iliği kanserine yakalandığı belirlenen 28 yaşındaki Belgin Yılmaz Cörüt'ün yaşama veda etmesi ailesini yıktı.

Yayınlanma:
Genç kadının kötü kaderi! Anne olduktan hemen sonra…

Aynı zamanda Beşiktaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Koordinatörü Erdal Öztürk’ün yeğeni olan Belgin Yılmaz Cörüt, 28 Mart 2015 tarihinde İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde işyeri bulunan Abdullah Cörüt ile yaşamını birleştirdi. Çevresinde çok sevilen özel bir şirkette muhasebeci genç kadın, 6 ay önce anne oldu.

Ancak anne olduğuna bile sevinemeyen Belgin Yılmaz Cörüt’ün ilik kanserine yakalandığı belirlendi. Belgin Yılmaz Cörüt’ün yaşatılması için çevresindeki herkes bir şeyler yapmaya çalışırken, aranan uygun ilik bulundu ve nakli gerçekleştirildi. İlik nakli ile birlikte Belgin Yılmaz Cörüt’ün tedavisinde önemli ilerleme kaydedildi. Tedavi giderek iyi sonuç verirken Belgin Yılmaz Cörüt’ün durumu geçen hafta ağırlaştı. Bunun üzerine genç kadın Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Hastanesi yoğun bakım servisine alındı. Tüm çabalara rağmen Cörüt kurtarılamadı.

Daha önce hiçbir sağlık sorunu bulunmadığı ifade edilen Belgin Yılmaz Cörüt’ün ölümü, ailesini yıktı. Cenazesi yarın Ordu’nun Gülyalı İlçesi’nde toprağa verilecek. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler