Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Genç kız şok etti!

Adana'da 18 yaşındaki bir kız, kapıdan satış bahanesiyle girdiği evden cep telefonu çaldıktan sonra apartmandan çıkamadan polis tarafından yakalandı

Yayınlanma:

 Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Pınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Medine U. (18) yanına aldığı temizlik ürünleriyle Pınar Mahallesi’ndeki apartmanlara girerek satış yapmak istedi. Medine U. girdiği bir apartmanda 45 yaşındaki Türkan Arıkan’ın kapısını çaldı. Arıkan kapıyı açtığında temizlik ürünleri sattığını söyleyen Medine U’yu içeri aldı. Medine U. sattığı ürünleri tanıttıktan sonra ev sahibinden su istedi. Türkan Arıkan, mutfağa gittiği sırada sehpa üzerinde duran cep telefonunu alan Medine U. suyu içtikten bir süre sonra evden ayrıldı. Satıcı kız evden ayrıldıktan sonra telefonunun yerinde olmadığını fark eden ev sahibi kadın, komşularının yardımıyla polisi aradı.
Bu arada Medine U. ise apartmanda diğer dairelerin zilini çalarak tanıtım yapmaya devam etti. Olay yerine gelen polis Medine U’yu apartmandan ayrılırken giriş kapısında yakaladı. Emniyete götürülerek sorgulanan zanlı, suçlamaları kabul etmedi. Temizlik ürünü sattığını söyleyen ancak çaldığı telefon üzerinden çıkan zanlı adliyeye sevk edildi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler