Genç kızı tuvalete kapatıp saatlerce...

Genç kızı tuvalete kapatıp saatlerce...

Darıca Polis Merkezi Amirliği'ne ablası F.B. ile birlikte giden Y.B., babası Rıza B. ve annesi Kadriye B.'den, şiddet uyguladıkları suçlamasıyla şikayetçi oldu, ardından tedavi için gittiği Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nden geçici rapor aldı. Y.B., erkek arkadaşı L.A. ile birlikte motosiklet gezintisi yaptığı için babası Rıza B.ve annesi Kadriye B. tarafından evlerinin tuvaletine kapatılarak saatlerce demir Çubuk ve paspas sapı ile dövüldüğünü iddia etti.

Anne Kadriye B. ve Baba Rıza B. ise, kızlarını erkek arkadaşı L.A.'nın kullandığı motosiklette gördüklerini, yaptıkları araştırmada iki gencin birlikte kaldıklarını öne sürdüler. Kadriye ve Rıza B. çifti, bu nedenle L.A. ile gencin babasından "Alıkoyma ve kaçırma' suçu işledikleri için davacı ve şikayetçi olduklarını söylediler.

İfadesinde kızını dövdüğünü kabul eden anne Kadriye B., elindeki demir çubuğu ise daha sonradan fark ettiğini söylediği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında ifade veren Y.B. ve L.A. ise kaçırılma ve alıkoyma gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyleyerek kendi rızaları ile motosiklet ile gezdiklerini ve aynı evde kaldıklarını söyledikleri belirtildi.

Genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan Kadriye ve Rıza B. çifti, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, L.A. ise Cumhuriyet Savcılığı'ndaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.