Genç Kızın Rezidanstan Düşme Anı Kamerada

Genç Kızın Rezidanstan Düşme Anı Kamerada

Şişli’deki bir rezidansta bulunan dairesinin balkonundan düşen Merve Kalyoncu’nun şüpheli ölümüyle ilgili incelemeler devam ederken, düşme anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Şişli’deki bir rezidansta kalan Merve Kalyoncu (25) isimli genç kızın cesedi, pazartesi günü akşam saatlerinde rezidansın güvenlikleri tarafından bulundu. Kaldığı daireden aşağı düştüğü belirlenen Kalyoncu’nun cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından da yakınları tarafından alınarak defnedildi. Genç kızın intihar ettiği iddia edilirken, ölümüne ilişkin incelemeler devam ediyor.
Etiler’de galeri işleten A.D.’nin (27) Merve Kalyoncu’nun ölümünden önce evine gittiği ve olaydan 3 saat önce de evden ayrıldığı belirlendi. İfadesi alınan A.D.’nin genç kızla aralarında herhangi bir tartışma yaşanmadığını söylediği öğrenildi.
Öte yandan genç kızın balkondan düştüğü anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, balkona çıkan genç kızın aşağı düştüğü anlar görülüyor.