Genç Sanatçı İlke İşisağ, Fotoğraflarıyla Trafo Bodrum’da

Genç Sanatçı İlke İşisağ, Fotoğraflarıyla Trafo Bodrum’da

Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi, genç fotoğraf sanatçısı İlke İşisağ’ın Bodrum temalı fotoğraflarından oluşan sergisine ev sahipliği yapıyor.
Bodrum’da yaşayan genç fotoğraf sanatçısı İlke İşisağ, 7 yıldan bu yana tutkuyla devam ettirdiği fotoğrafçılık sanatı çerçevesinde oluşturduğu kendi Bodrum görselleri arşivindeki seçki eserlerini Bodrum’da sanatseverlerin beğenisine sundu. Sanatçı, Bodrum Yarımadası’nın dört bir yanında yaptığı gece ve gündüz çekimleriyle şekillendirdiği, farklı anlatımlara sahip ancak özünde Bodrum’un ruhunu, izlerini ve değerlerini yansıtan 30 adet eserini, 07 - 13 Ekim 2014 tarihleri arasında Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde görücüye çıkardı.
Küçük yaşlardan bu yana fotoğrafçılığa merak saran ve bu konuda profesyonel anlamda kendisini geliştiren 18 yaşındaki İlke İşisağ, ilk sergisini açmış olmanın heyecanını yaşıyor. Bu yıl liseden mezun olarak İstanbul’da Plato Meslek Yüksek Okulu-Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünü kazanan İşisağ, serginin ardından İstanbul’da eğitim - öğretim hayatını sürdürecek. Sanatçı, fotoğrafçılığın kendisi için büyük bir tutku olduğuna vurgu yaparak, meslek hayatını da bu tutku çerçevesinde şekillendirmek istediğini sözlerine ekledi.
13 Ekim’e kadar Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyarete açık olan serginin açılış kokteyli ise 10 Ekim 2014 Cuma günü saat 19:00’da düzenlenecek. Serginin açılışına tüm sanatseverler davet ediliyor.