GENÇ SPORCULAR SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ERKEM EŞKİNAT’LA BİR ARAYA GELDİ

GENÇ SPORCULAR SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ERKEM EŞKİNAT’LA BİR ARAYA GELDİ

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesini sportif alanda temsil eden Süleymanpaşa Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü’nde, judo, yüzme, boks ve atletizm branşlarında madalya alan oyuncular Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Ekrem Eşkinat ile bir araya geldi.
EŞKİNAT: "SÜLEYMANPAŞA’YI BAŞARI İLE TEMSİL EDİYORSUNUZ"
Süleymanpaşa Belediyesi tarihi binasında gerçekleşen ziyarete madalya alan oyuncuların yanı sıra Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Kulübü Başkanı Deniz Taner ve sporcuların antrenörleri katıldı. Yapılan ziyarette konuşan Başkan Eşkinat, "Süleymanpaşa Belediyesi’nin adını il dışındaki turnuvalarda duyurduğunuz için öncelikle hepinize teşekkür ederim. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Kendi branşlarınızda yakaladığınız başarı hepimizi gururlandırdı. Sizden bu başarılarınızı arttırmanızı ve milli takım düzeyinde ilimizi temsil eden arkadaşlarınıza dahil olmanızı istiyorum. Ayrıca genç yaşta spora gönül verdiğiniz için sizleri kutluyorum. İlçemize, şehrimize, ülkemize daha nice başarılar yaşatacağınıza eminim" ifadelerini kullandı.
EŞKİNAT’TAN GENÇ SPORCULARA DESTEK SÖZÜ
2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk yarıyılında karne alan öğrencilerin eğitim durumları hakkında da bilgi alan Başkan Eşkinat, sporcuların çoğunun takdir ve teşekkür aldığından mutluluk duyduğunu söyleyerek, "Hem spor hem de okul hayatında başarılısınız. Spordaki başarınızı derslerinizde de göstermeniz hepinizin Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünün izinde olduğunu gösterdi bana. Spor kariyerinizde de, eğitim öğretim kariyerinizde de başarılarınızın devamını dilerim" şeklinde konuştu.
Antrenör ve sporcular ile branşları hakkında özel olarak görüşen Eşkinat, gelecek turnuvalar hakkında bilgi alırken sporculara destek sözü verdi.