Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nden, Rektör Kurtcephe’ye Passolig Kart

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nden, Rektör  Kurtcephe’ye Passolig Kart

Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Türker Özay, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe’yi makamında ziyaret ederek, Türk futbolunda yeni bir dönem başlatan Passolig kartını takdim etti.
Passolig kart hakkında Rektör Kurtcephe’yi bilgilendiren Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Türker Özay, Passolig kartın hem kulüplere, hem de taraftarlarına büyük fırsatlar ve ayrıcalıklar sunduğunu söyleyerek, “Yeni düzenleme ile kağıt biletler yerini, Passolig kartlarına bıraktı. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet dönemi sona erdi. Maçların, elektronik biletlere tanımlanmasıyla artık müsabakalara, çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek mümkün. Bu sistemle tribün huzuru ve güvenliği maksimize edilecek ve pek çok olumsuzluğun önüne geçilecek” dedi.
Kendisinin de bir sporsever olduğunu ve mümkün olduğunca futbol karşılaşmalarını tribünde izlemekten zevk aldığını söyleyen Rektör Kurtcephe ise, “Passolig kart, Türk futboluna yeni bir soluk getirecek. Biz millet olarak futbolu çok seviyoruz. Bu yeni elektronik bilet sistemiyle maçlara girişlerin daha hızlı ve sistemli olacağını düşünüyorum. Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekilimiz Türker Özay’a da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Bütün sporseverleri Passolig kart almaya davet eden Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Türk futboluna yakışan bir sezon temennisi içinde olduklarını belirterek, tüm takımlara ve taraftarlarına başarılar diledi.