Gençlik iksiri bulundu!

Gençlik iksiri bulundu!

Acısız ve ağrısız bir işlem olan somon DNA'sı uygulaması, kadınların en büyük hayalini gerçekleştiriyor, olduğunuzdan 9 yaş daha genç görünmenizi sağlıyor.

İtalya'dan sonra Türkiye'ye gelen somon DNA'sı, ciltteki yaşlanmaya bağlı lekelere, sarkmalara ve kırışıklıklara karşı, en etkili yaşlanma karşıtı yöntem olma özelliği taşıyor. Özellikle dekolte, göğüs ve boyun bölgelerinde etkili olan somon DNA'sı aşısı, cerrahi müdahaleye gerek kalmadan sarkmaları toparlıyor.

Stres, sigara ve güneş ışığı gibi dış etkenlerin yaşlanmayı hızlandırmasıyla oluşan ciltteki kırışıklık, sarkma ve yıpranma, somon DNA'sı ile yüz germe ameliyatlarına gerek kalmadan ortadan kalkıyor, cildi gençleştiriyor.

Somon DNA'sı uygulamasının acısız ve ağrısız gerçekleştirildiğini belirten Estetik Uzmanı ve Güzellik Koçu Meltem Şarkışlalı, "Somon DNA'sı gençlik aşısı ile zamanı 9 yıl geriye alabilir, yüzdeki deformasyon ve sarkmaları ameliyatsız toparlayabilirsiniz" diyor.

Somon DNA'sı, botoksun pabucunu dama attı

Botoksa gerek kalmadan cildi gençleştirme iddiasıyla Türkiye'de uygulanmaya başlanan somon DNA'sı tedavisi, kadınların en büyük problemlerinden olan kaz ayakları, gıdı kırışıklığı ve sarkmaları yok ediyor, böylece cildin yenilenmesini sağlıyor.

Derideki hücrelerin kendilerini yenileme ve onarma yeteneği, somon DNA'sı ile aktive edilerek, yaşlanma belirtileri ortadan kaldırılıyor.

Somon DNA'sı tedavisi, İtalya'da Dr. Maurizio Cavalli ve ekibinin uyguladığı, anti-aging yöntemler arasında en çok tercih edilen uygulama olarak biliniyor.