Geredeli Trio Towers Kozlu’da Dikkatleri Üzerine Topluyor

Geredeli Trio Towers Kozlu’da Dikkatleri Üzerine Topluyor

Geredeli Trio Towers, Geredeli ve Alper İnşaat tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıyla basına tanıtıldı.
Kahvaltının ardından konuşma yapan Geredeli İnşaat’ın Sahibi Şahin Yalçın; “Geredeli ve Alper İnşaat firması olarak, inşaat sektöründe bir ilk olacak olan sıra dışı, modern, ultra lüks 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerimizi Zonguldak ve bölgemizin hizmetine sunmaktan gurur duymaktayız. Bunun yanında projemizin bölgemize yaşam kalitesi ve modern kentleşme adına son derece büyük katkılar sağlayacak olmasından büyük heyecan ve mutluluk duymaktayız.
Zonguldak kamuoyunun ve sizlerinde bildiği üzere inşaat alanımız olan İpek Kooperatifi arsası üzerinde belli bir süreç yapılmıştır. Yatırım olarak, varlığı Zonguldak ve bölge halkımızın yaşam kalitesini yükseltmeye ve modern kentleşmeye adamış bir işadamı olarak ekonomik anlamda önemli riskler alarak, sorumluluk anlayışı içerisinde dev bir projeye imza atmış bulunmaktayım.
Sonuç olarak şu ana kadar 6 milyonu geçen duvar kazı ve alt yapı maliyetlerimizin yanında inşaatımızla ilgili olarak her türlü ruhsat izni ve gerekli yasal uygulamaları en ince detaylarına kadar yerine getirmiş bulunmaktayım, Proje maliyetlerimiz 70 milyon TL’dir. Bu rakam 2014 yılı itibariyle bayındırlık birim fiyatıdır. İşte bu projemiz Zonguldak’ımıza ve Kozlu’muza ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.