"Gereken dersleri çıkarıp, Süper Lig'e çıkacağız"

"Gereken dersleri çıkarıp, Süper Lig'e çıkacağız"

Açıklama şöyle:

Bize gönül vermiş ve her zaman yanımızda olmuş taraftarımızın, yönetimimizin, teknik ekibimizin ve en önemlisi de sahada alınlarının son damlasına kadar savaşan sporcularımızın emekleri, umutları adeta gasp edilmiştir. Maalesef derin bir üzüntü ve kırgınlık içerisinde bu sözleri sarf etmek zorunda kalıyorum.

Sezon boyunca saha avantajını elde etmek için yapmış olduğumuz mücadeleyle birlikte, normal sezonu ikinci basamakta bitirmeyi başardık. Ancak alın terimiz ile kazandığımız saha avantajımız, anlamsız bir şekilde elimizden alındı ve bu emeğimiz adeta birilerinin eliyle çöpe atıldı.

Bütçeleri bize göre çok yüksek olan takımlara karşı, saha içinde gerekli mücadeleyi sergilerken, masa başında kaybetmiş olmak, bizlere yeni ödevlere çalışmamız gerektiğini de göstermiştir.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da en kritik maçlarımızı seyircisiz oynamak zorunda kaldık. İki sezon üst üste Süper Lig’e yaklaştığımız anlarda almış olduğumuz bu üzücü cezalar da dersimize iyi çalışmadığımızı ortaya çıkardı.

Bursaspor Durmazlar Basketbol takımının, kamuoyunun vicdanında gerçek şampiyon olduğunu biliyor ve hissediyoruz. İnanıyorum ki Bursaspor camiası gereken dersleri çıkartıp, aynı hataları tekrarlamayarak en kısa sürede hak ettiği Süper Lig’e çıkacaktır.

Sezonu istemediğimiz şekilde noktalarken, başta karakterli oyuncularıma, teknik ekibime, menajerimize, masörümüze, malzemecimize, basketbola destek veren çalışanlarımıza, yönetimimize ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Türkiye’nin en muhteşem taraftarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla,

Şemsettin BAŞ

Bursaspor Durmazlar Baş Antrenörü